SURE

Vertrouw op de kracht van de natuur

SURE®

Vertrouw op de kracht van de natuur

SURE® is een uitgebreid assortiment plantaardige, 100% biologisch afbreekbare* reinigingsproducten die u de professionele schoonmaakresultaten opleveren die u nodig hebt, terwijl ze veilig zijn voor de mens en vriendelijk voor het milieu.

SURE® natuurlijke reinigingsproducten bieden veiligheid en duurzaamheid zonder in te boeten op prestaties.Met milieuvriendelijke bestanddelen uit hernieuwbare bronnen voldoen de SURE® -producten aan al uw dagelijkse vereisten voor keukens, faciliteiten en persoonlijke verzorging.

Natuurlijk en eenvoudig effectief

SURE®-producten bevatten plantaardige bestanddelen die zijn afgeleid van bijproducten van de voedingsindustrie, afkomstig uit suikerbieten, maïs, strozemelen, tarwezemelen en kokosnoot. De producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, quats, chloor, fosfaten of oxideverbindingen.

Eenvoudig en veilig voor werknemers

Alle SURE®-producten zijn zo geformuleerd dat ze de laagste gevarenclassificatie halen, u hebt dus geen handschoenen of veiligheidsbril nodig tijdens het schoonmaken. Dit geld niet voor het reinigen van ovens.

De SURE®-producten zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale training. Korte gebruikershandleidingen en eenvoudige, kleurgecodeerde labels zorgen voor een correct gebruik van het product.

SURE® staat voor Diversey ‘s wereldwijde inzet voor het leveren van professionele reinigingsproducten, die voldoen aan uw strenge eisen voor efficiëntie, met respect voor het milieu en de menselijke gezondheid.

* Gebaseerd op een onafhankelijke OESO 301B-beoordeling.

 

SURE Allesreiniger


vanaf € 6.08


SURE Interior & Surface Cleaner is een geconcentreerd reinigingsmiddel voor gebruik op harde oppervlakken (ook op voedselcontactplaatsen) en is geschikt voor vloeren, muren, deuren, plafonds en overige oppervlakken.

    • Bewezen resultaat
    • Alkalisch met goed emulgerend vermogen
    • Laagschuimend
    • Veelzijdige applicatie
    • Het geconcentreerde product is zuinig in gebruik
    • Streeploze reiniging voor een glanzend oppervlak
    • Snel werkend, snel drogend
    • Breekt vet en ingedroogde voedselresten af
bestellen

SURE Cleaner Disinfectant Spray


vanaf € 5.79


SURE Cleaner Disinfectant Spray is onderdeel van een uniek assortiment van plantaardige, 100% biologisch afbreekbare professionele reinigingsmiddelen voor alle dagelijkse reinigingsbehoeften. SURE Cleaner Disinfectant Spray is een gebruiksklaar desinfectiemiddel voor het reinigen en desinfecteren van alle oppervlakken waar voeding wordt bereid.
    • Geschikt voor het reinigen en desinfecteren van verschillende waterbestendige oppervlakken op plekken waar voedsel wordt bereid
    • Gebruiksklaar
    • Effectief bij alle wateromstandigheden
    • Geen geur en kleur, natuurlijk parfum uit plantaardige ingrediënten
    • Bevat plantaardige actieve stoffen uit hernieuwbare bronnen
    • 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar
    • Geen milieubelastende classificatie, geen veiligheidswaarschuwingen voor de gebruiker
Zeer effectief tegen een breed scala aan micro-organismen, helpt bij het verbeteren van de hygiëne-veiligheid. Bactericide en gistdodende activiteiten. Verminderde schadelijke impact op het milieu.
bestellen

SURE Glas & Interieurreiniger


vanaf € 4.74


SURE Glass Cleaner is een gebruiksklare spray reiniger voor streeploze reiniging van glas.
Geschikt voor reiniging van diverse waterbestendige oppervlakken zoals vitrinekasten, glazen toonbanken, ramen, spiegels, etc.
bestellen

SURE Instant Handsanitizer


vanaf € 19.27


SURE Instant Hand Sanitizer is onderdeel van een uniek assortiment van plantaardige, 100% biologisch afbreekbare professionele reinigingsmiddelen voor alle dagelijkse reinigingsbehoeften en persoonlijke verzorging. SURE Instant Hand Sanitizer is een niet-geclassificeerd handdesinfectiemiddel zonder alcohol, uiterst effectief en verzorgt de huid. Het is een desinfectant die zeer effectief is tegen bacteriën, schimmels en virussen zoals het Influenza virus H1N1. Het bevat een 100% natuurlijk parfum met een verfrissende geur. SURE Instant Hand Sanitizer is veilig in gebruik. Het product is biologisch afbreekbaar, bevat geen alcohol en triclosan en is volledig niet-geclassificeerd.
    • Bevat plantaardige ingrediënten verkregen uit hernieuwbare bronnen
    • 100% biologisch afbreekbaar via een natuurlijk ontbindingsproces waarbij geen hardnekkige residuen worden achtergelaten
    • Consistente schuim textuur van hoge kwaliteit
    • Desinfecteert de handen in 1 stap zonder dat er water nodig is
    • Gebaseerd op melkzuur, een biologisch ingredient afkomstig van een natuurlijke bron dat de groei van micro-organismen tegen gaat
    • Voldoet aan de EN test standard EN1500, EN13727, EN1276, EN13624 (gist), EN1650 (gist), EN14476 (Gemodificeerde Vaccinia Ankara)
    • Voldoet aan de meest recente BPR eisen voor handdesinfectie
    • 100% natuurlijk parfum voor een aangename geurbeleving
    • Zorgvuldig getest op zachtheid voor de huid (Patch test)
    • Veilig in gebruik, niet-geclassificeerd
De kracht van de natuur benutten om schadelijke impact op het milieu te verminderen en zo te ontzorgen. Wrijft gemakkelijk op de handen en laat geen plakkerige resten achter, vanwege de hoge kwaliteit en consistente schuimtextuur van het product. Zeer effectief om de verspreiding van infecties te voorkomen en uw merk te beschermen. Bewezen mildheid om de huidgezondheid van uw gebruikers te beschermen. Niet-geclassificeerd en veilig in gebruik waardoor het de gezondheid van uw organisatie niet kan aantasten. Verfrissend parfum.
bestellen

SURE Ontkalker


vanaf € 8.29


SURE Descaler is een geconcentreerde zure reiniger voor de verwijdering van kalk van keukenapparatuur en –materialen.
bestellen

SURE Reiniger & ontvetter


vanaf € 6.69


SURE Cleaner & Degreaser is een geconcentreerde krachtige ontvetter voor reiniging van zwaar bevuilde oppervlakken in keukens zoals keukenapparatuur, afzuigkappen, kookplaten, tafels, etc. Het product is tevens geschikt voor diepgaande reiniging van vloeren en voor het topstrippen van de vloer.
bestellen

SURE Sanitairreiniger


vanaf € 4.22


SURE Washroom Cleaner is een geconcentreerde dagelijkse reiniger voor alle waterbestendige harde oppervlakken in sanitaire ruimten, zoals wc’s, tegels, porselein, etc.

Geschikt voor het dagelijks reinigen van alle waterbestendige harde oppervlakken
Reinigt zonder residu achter te laten
bestellen

SURE Toilet reiniger


vanaf € 5.32


SURE Toilet Cleaner is een gebruiksklare, krachtige reiniger voor het effectief verwijderen van kalkaanslag en andere afzettingen in toiletpotten en urinoirs. De speciale formulering biedt uitstekende reinigende eigenschappen.

    • Uitstekende hechtende eigenschappen door optimale viscositeit
    • Reinigt zonder residu achter te laten
bestellen