SURE

Vertrouw op de kracht van de natuur

SURE®

Vertrouw op de kracht van de natuur

SURE® is een uitgebreid assortiment plantaardige, 100% biologisch afbreekbare* reinigingsproducten die u de professionele schoonmaakresultaten opleveren die u nodig hebt, terwijl ze veilig zijn voor de mens en vriendelijk voor het milieu.

SURE® natuurlijke reinigingsproducten bieden veiligheid en duurzaamheid zonder in te boeten op prestaties.Met milieuvriendelijke bestanddelen uit hernieuwbare bronnen voldoen de SURE® -producten aan al uw dagelijkse vereisten voor keukens, faciliteiten en persoonlijke verzorging.

Natuurlijk en eenvoudig effectief

SURE®-producten bevatten plantaardige bestanddelen die zijn afgeleid van bijproducten van de voedingsindustrie, afkomstig uit suikerbieten, maïs, strozemelen, tarwezemelen en kokosnoot. De producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, quats, chloor, fosfaten of oxideverbindingen.

Eenvoudig en veilig voor werknemers

Alle SURE®-producten zijn zo geformuleerd dat ze de laagste gevarenclassificatie halen, u hebt dus geen handschoenen of veiligheidsbril nodig tijdens het schoonmaken. Dit geld niet voor het reinigen van ovens.

De SURE®-producten zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale training. Korte gebruikershandleidingen en eenvoudige, kleurgecodeerde labels zorgen voor een correct gebruik van het product.

SURE® staat voor Diversey ‘s wereldwijde inzet voor het leveren van professionele reinigingsproducten, die voldoen aan uw strenge eisen voor efficiëntie, met respect voor het milieu en de menselijke gezondheid.

* Gebaseerd op een onafhankelijke OESO 301B-beoordeling.