Een prettig kantoor - Over ons, over PreKan

De visie van PreKan - Prettig Kantoor

PreKan staat voor ‘Prettig Kantoor’ en biedt een uniek totaalconcept voor de werkvloer. Bedrijven, kantoren, scholen, gezondheidscentra etc. die voorzien willen worden van goede koffie- en hygiëneproducten, zijn bij PreKan aan het juiste adres.  

Totaal is ook écht totaal
Van het plaatsen van een koffieautomaat of zeepdispenser, tot een eenvoudig bestelproces en kostenbeheer. Niet alleen toiletrollen, maar ook de houders. Niet alleen de koffie, maar ook de automaat. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden als het gaat om service en/of onderhoud.  

Kwaliteit
In een werkomgeving wil iedereen het ook zo prettig mogelijk hebben. Kwaliteit van de producten is dan een belangrijke factor. Dat kunnen de bekende A-merken zijn, maar ook onze eigen merken, die misschien minder bekend, maar zeker zo goed zijn. Zo kun je voor wat betreft koffie kiezen voor Illy, maar ook voor eigenmerken Malgranda en Mariken. 

Milieu
Alles wat milieubelastend is of kan zijn, ligt bij PreKan onder een vergrootglas. Daarbij gaat het over het aantal transportbewegingen, verpakkingen, chemicaliën etc. PreKan heeft een evenwichtig assortiment waardoor er altijd een verantwoorde keuze mogelijk is.