SchoonmaakmiddelenFrisX reinigingsproducten
Naast twee complete concepten schoonmaakmiddelen, is er onder FrisX een vloer en sanitair reiniger beschikbaar. Beide in een 5 literverpakking en eenvoudig door middel van een pomp te doseren. Beide producten worden al jaren, door diverse partners in o.a. de horeca en zorg gebruikt.    


Ik wil graag contact Webshop

Pro Formula
De productlijn van Pro Formula combineert vertrouwde merken met professionele reinigingskracht die perfect aansluit op de hygiëne eisen binnen een professionele onderneming.

De Pro Formula producten zijn gebaseerd op 50 jaar aan kennis en ervaring van Diversey, de expert op het gebied van reiniging met wereldwijd bekende merken. De range bestaat uit producten die de reinigingsbehoeften van bedrijven invullen met professionele formuleringen, ontstaan met behulp van resources van Diversey. Er zijn producten beschikbaar voor algemene reiniging maar ook voor het sanitair en de keuken. De producten maken in één keer schoon en geven u gegarandeerde hygiëne op kantoor, zodat u zich kunt richten op uw dagelijkse business.
 

De Pro Formula merken:

  • Andy
  • CIF
  • Glorix
  • Sun


Ik wil graag contact Webshop

SURE - groener schoonmaken

SURE® is een compleet assortiment reinigings- en desinfectiemiddelen voor de dagelijkse schoonmaak en hygiëne op plantaardige basis en 100% biologisch afbreekbaar voor keukens, gebouwen en persoonlijke hygiëne. SURE-producten bevatten ingrediënten die zijn afgeleid van bijproducten van de agrovoedingsindustrie, afkomstig van suikerbieten, maïs, stro en kokos. SURE® oplossingen zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingen en inhoud.

Sure duurzame producten:

Sure producten:

  • Handafwasmiddel / Ontvetter
  • Interieurreiniger / Ontkalker
  • Glasreiniger / Vloerreiniger
  • Grilreiniger /  Desinfectiemiddel.

Ik wil graag contact Webshop

Certificeringen:
Cradle to Cradle gold
De ultieme vorm van duurzaam ondernemen.
Het betekent dat de grondstoffen die je gebruikt volledig hergebruikt kunnen worden, zonder hun waarde te verliezen.

Eco
Producten die worden geproduceerd zonder gebruik te maken van chemische inputs, additieven en methoden die in alle stadia schadelijk zijn voor de mens en het ecosysteem.

EU Ecolabel
De EU-milieukeur geeft aan dat het product of de dienst een verminderd negatief effect heeft op het milieu, de volksgezondheid, het klimaat en de natuurlijke hulpbronnen. Alleen producten en diensten die aan strenge eisen voldoen, kunnen het keurmerk ontvangen.