Jura


Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten, en heeft het zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design.

Optimaal koffieresultaat
Ruim 70 ingenieurs hebben zich volledig toegelegd op de ontwikkeling van volautomaten van JURA. Het doel van hun inspanningen: het ultieme koffieresultaat met één druk op de knop, altijd vers gemalen en vers geëxtraheerd. Onlangs hebben de ingenieurs met het revolutionaire impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) een mijlpaal bereikt voor een ongekend en vol aroma, ook bij korte koffiespecialiteiten.
 

Koffiesystemen

  • WE serie
  • X serie
  • GIGA Serie 

Duurzaam
Volautomaten van JURA onderscheiden zich door de duurzaamheid en de lange levensduur. Zelfs na vele jaren gebruik kunnen de volautomaten eenvoudig onderhouden worden. Onderdelen worden milieuvriendelijk opgeknapt en niet onbelangrijk reserveonderdelen zijn jaren lang beschikbaar. Al ruim voordat de huidige energiediscussie ontstond, ontwikkelde JURA systemen om energie te besparen.

Elke volautomaat van JURA beschikt over een gedetailleerde recyclingpas. Daarin staan alle ingebouwde afzonderlijke onderdelen met hun materialen vermeld. Apparaten worden bij JURA niet zo maar weggegooid, maar vakkundig gedemonteerd. Bij de verwijdering worden de materialen gescheiden. Een recyclingbedrijf maakt daarbij de grondstoffen weer geschikt voor hergebruik. JURA is in Nederland aangesloten bij Wecycle.

Ik wil graag contact