Illy koffie

illy caffè opgericht door Francesco Illy

illy caffè wordt in 1933 te Triëst opgericht door Francesco Illy. Vandaag wordt het bedrijf geleid door de derde generatie van de familie.

Missie

Liefhebbers van de kwaliteit van leven over de hele wereld laten genieten van de beste koffie die de natuur geeft, aangevuld met de beste technologie en schoonheid.

Visie

Illy is trots om wereldwijd een referentie te zijn van koffiecultuur en excellente kwaliteit van koffie. illy is een innovatief bedrijf dat de beste producten wereldwijd via de mooiste consumptielocaties en verkooppunten aanbiedt. Hierbij willen wij de leider blijven in het premium koffie segment.

Waarden

Ethiek: waarde op lange termijn creëren voor en ook delen met illy stakeholders door middel van onze inzet voor transparantie, duurzaamheid en persoonlijke ontwikkeling.
Excellentie: het doel van illy is om te inspireren op alle punten in onze waardeketen, van boon tot kop, door buitengewoon goede en mooie ervaringen en producten te creëren. Hierbij werkt illy snel en efficiënt om haar klanten altijd in hun wensen te voorzien.