illycaffè


illycaffè is bekend en gewaardeerd in de vijf continenten om zijn hoge kwaliteit en de onmiskenbare fluwelen smaak van zijn koffie, een onmiskenbare blend bestaande uit negen soorten zuivere Arabica die iedere dag miljoenen mensen in verrukking brengt in huis, op kantoor, in hotels, restaurants en cafés.

Illy heeft rondom het genoegen van een perfect kopje koffie een wereld van intelligentie, expertise, smaak, wetenschap en kunst geconstrueerd. De Università del Caffé is bovendien opgericht om de cultuur van kwaliteitskoffie in Italië te promoten en te verspreiden. Illy werkt samen met de wereld van de kunst en roept innovatieve projecten in het leven: Iperespresso, gedekt door vijf octrooien, de capsulemachines voor kantoren die geproduceerd zijn door Mitaca.

En dat niet alleen: de passie van illy voor uitmuntendheid betreft koffieproducenten in Zuid- en Midden-Amerika, India en Afrika en verbetert hun leven. Deze passie komt tot uitdrukking in de wil waarde te creëren voor alle eigen belanghebbenden.

 
Koffievarianten
  • Bonen
  • Iperespresso  capsules
  • MPS capsules

Duurzaam

Certificeringen die illy heeft ontvangen:

B CORP
Een B Corp is een bedrijf dat zakendoet op een manier die positieve effecten op het milieu, gebieden en mensen heeft. De B Corp-beweging bestaat uit meer dan 3800 bedrijven in 71 landen.

Ethical Company
Omdat de planeet steeds meer behoefte heeft aan concrete actie, is illy een bedrijf dat productie bevordert en ondersteunt die het milieu in elke fase diep respecteert.

Det Norske Veritas
Als eerste bedrijf ter wereld heeft illy het DNV certificaat “Responsible Supply Chain Process” ontvangen. Dit betekent dat illy de duurzaamheid van de gehele productieketen certificeert.

Ik wil graag contact Koffiemachines Webshop