FrisX dispensers


Als u een keuze maakt voor één van de FrisX dispenserlijnen, dan haalt u gebruiksgemak en kwaliteit in huis. Het plaatsen van dispensers betekent een keuze voor gecontroleerd gebruik van producten. Zowel voor het milieu als de kosten is het verstandig om verspilling producten tegen te gaan.

FrisX Skin-lijn
Onze Skin-lijn dispensers worden geproduceerd door de Italiaanse fabrikant Mar Plast. De dispensers worden o.a. gemaakt van ABS-kunststof (acrylonitril-butadieen-styreen). Een thermoplastisch polymeer dat  wordt gebruikt voor de realisatie van objecten die moeten voldoen aan precieze eisen van lichtheid en tegelijkertijd stijfheid en slagvastheid. Hierdoor onderscheiden onze dispensers zich door hun duurzaamheid.

Een ander zeer belangrijk kenmerk van onze dispensers is de aandacht voor functionaliteit. Elke dispenser is ontworpen om het gebruiksgemak te maximaliseren: of het nu gaat om het indrukken van de knop van een vloeibare zeepdispenser of het scheuren van de gewenste hoeveelheid product uit een papieren handdoekdispenser.

De Skin-lijn kenmerkt zich door een modern, Italiaans design en is van topkwaliteit.

FrisX RVS-lijn
Het assortiment RVS dispensers is van het merk SanFER. Dispensers met een goede prijs-kwaliteitverhouding. SanFER heeft mooie, hoogwaardige dispensers die hufterproof zijn en jarenlang meegaan!

Van zeepdispenser tot afvalbak, SanFER geeft jouw sanitaire ruimte een luxe uitstraling.
 

 


 

FrisX RePlast-lijn - gerecycled
Onze RePlast-lijn is een milieuvriendelijke dispenserlijn, die net als de Skin-lijn wordt geproduceerd  door de Italiaanse fabrikant Mar Plast.

RePlast = duurzaam met een hoofdletter D.

Ik wil graag contact Dispensers Webshop