Etna


Als Nederlandse fabrikant van professionele koffiemachines staan betrouwbaarheid en stabiliteit van de producten centraal. ETNA gelooft niet in een wegwerpmaatschappij maar in levensduur.

Kwaliteit
ETNA kiest bewust voor het gebruik van duurzame, stabiele componenten in machines, die van hoge

kwaliteit zijn en een lange levensduur hebben. De Braumann brewer is het hart van alle espresso medium en large machines. Hier komt de versgemalen koffie samen met het hete water, in exact de juiste verhoudingen, onder de juiste druk en temperatuur. Deze ongekend solide brewer is bevestigd in een robuuste metalen behuizing die alle krachten tijdens het zetproces kan opvangen.

Koffiesystemen
  • Espresso Compact voor bonen koffie
  • Espresso Medium voor bonen koffie
Duurzaam
Het karton dat voor de verpakkingen wordt gebruikt bestaat voor voor >80% uit gerecycled materiaal en is FCS-gecertificeerd.

Alle ETNA-koffiemachines hebben de beschikking over een Energy Saving Mode, waardoor er tijdens de levensduur een enorme energiebesparing plaatsvindt. Daarnaast zijn de Open Boilers, goed geïsoleerd. Hierdoor treedt er weinig warmteverlies op. Er wordt gekozen voor duurzame, stabiele componenten in de machines, van hoge kwaliteit en lange levensduur.

Voor wat betreft de recycling van machines is ETNA aangesloten bij de stichting OPEN en WEEE Nederland B.V. ETNA heeft als ambitie om in 2030 volledig CO2-neutraal te produceren.

Ik wil graag contact