ETNA


ETNA

ETNA Coffee Technologies ontwikkelt en produceert koffiemachines.
ETNA is gevestigd in Doetinchem.

Hier worden alle machines ontwikkeld en geproduceerd. Dit betekent 100% Nederlandse kwaliteit en vakmanschap. In de afgelopen 25 jaar heeft ETNA een productportfolio opgebouwd met koffiemachines die gebruik maken van 4 zettechnologieën. Op het gebied van espresso technologie werkt men samen met een Zwitserse partner, Braumann.

Duurzaamheid

Echt vakmanschap zie je niet alleen in het eindproduct, maar ook in de manier waarop het tot stand komt.
Je ziet het in de gebruikte materialen en gereedschappen. Koffie verdient vakmanschap. Koffie is immers één van de mooiste grondstoffen van deze aarde. Daarom gebruikt ETNA ook voor haar machines de beste materialen en componenten.

Maatschapplijk verantwoord ondernemen

Bij de ontwikkeling en productie van koffiemachines, zet ETNA zich maximaal in om deze zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren en te laten werken. Dat laatste door bijvoorbeeld LED verlichting toe te passen in de machines maar ook door de koffiemachines te voorzien van een energiebesparende stand-by modus.

Wecycle
Als organisatie Is ETNA aangesloten bij Wecycle. Een organisatie die zich inzet om zoveel mogelijk afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige verlichting (e-waste) in te zamelen en een optimale recycling garandeert. Hierdoor komen schadelijke stoffen niet in het milieu terecht en hoeven er minder primaire
grondstoffen te worden onttrokken aan de natuur.