Dr Coffee


De missie is vanaf het begin espresso volautomaten te ontwikkelen en te produceren met uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsonderdelen en componenten. Verse melk is in alle machines geïntegreerd.

Er is dus geen separate koeler nodig. Vrijwel alle machines hebben een duale watervoorziening (zowel een watertank alsmede vaste wateraansluiting).

Kwaliteit
Dr. Coffee hanteert een hoge standaard voor de productie van haar espresso volautomaten. Men streeft naar optimale efficiency en perfectie tot in het kleinste detail. Er worden grinders (vlak) gebruikt met keramische maalschijven die minder warmte produceren zodat de kwaliteit van de koffie niet wordt aangetast.

Dr. Coffee gebruikt 2 soorten zetgroepen: voor de kleinere machines wordt er een zetgroep van 16 gram gebruikt waarmee je ook de dubbele koffie kunt doseren. De grotere machines hebben een metalen zetgroep van 21 gram. Beide zetgroepen staan garant voor een prefecte kop koffie met een mooie en constante crèmelaag en een topkwaliteit koffie. De toegepaste pompen (fibratie- en rotatiepompen) zorgen voor de juiste druk. Ook het melksysteem werkt perfect en geeft een hele mooie melkschuimkwaliteit en is zeer eenvoudig te reinigen.
 

Koffiesystemen

  • Office 11, 12 & 100 voor bonen koffie
 

Duurzaam
Alle machines worden met respect voor de natuur geproduceerd en zijn zeer energiezuinig. Daarnaast wordt 80% van de gebruikte materialen gerecycled.
 

Ik wil graag contact