Diversey

Schoonmaak en hygiëne die in alle sectoren een volledig vertrouwen bieden

Diversey

Het doel van Diversey is om elke dag mensen te beschermen en te verzorgen. Diversey is en blijft altijd een pionier en facilitator voor het leven. Men streeft voortdurend naar revolutionaire technologieën voor schoonmaak en hygiëne die in alle sectoren een volledig vertrouwen bieden. Hierbij gaat het om: facility management, gezondheidszorg, gastvrijheid, retail/detailhandel, foodservice en food and beverage.

Diversey biedt  reinigingsproducten, sanitaire en onderhoudsproducten, systemen en diensten aan waarbij chemicaliën, machines en duurzaamheids programma's efficiënt zijn geïntegreerd. Alles wat wordt gedaan, is gebaseerd op de impliciete overtuiging dat schoonmaak en hygiëne levensbehoeften zijn en dat Diversey essentiële diensten levert.

Diversey maakt gebruik van 95 jaar expertise en kennis en ontwikkelt reinigingstechnologieën die levens redden. De behoeften van klanten staan centraal bij alles wat wordt gedaan, dit door bescherming en verbetering van het milieu voorop te stellen.   Diversey's ethische betrokkenheid is impliciet aanwezig in al haar producten en dagelijkse relaties met medewerkers, klanten en het milieu. Deze ethiek vormt de basis van Diversey ‘s engagement als pioniers van de toekomst en makers van verbinding en innovatie.

PreKan werkt met drie concepten van Diversey: