Coolwater


Coolwater

Water is één van de belangrijkste levensbehoeftes van de mens. Water bevat geen calorieën (suiker) of cafeïne, het verhoogt de concentratie en heeft een ‘reinigende’ werking op het lichaam.

Het plaatsen van waterkoelers zal drinken van water sterk bevorderen mede door de sterk uitnodigende uitstraling. De apparaten bieden lekker gekoeld (5°C) water.

Water

Coolwater Bronwater wordt gewonnen uit de door het Ministerie van Volksgezondheid erkende bron Mierl”eau. Deze exclusieve erkenning wordt alleen afgegeven als de bron aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet en is een garantie voor een constante kwaliteit van het bronwater.

Ondoordringbare kleilagen zorgen ervoor dat het water uitstekend geconserveerd is gebleven en beschermen het water tegen eventuele fosfaten en nitraten die vanuit de oppervlakte het grondwater kunnen verontreinigen. Alleen het zuiverste water wordt afgevuld via een proces dat voortdurend wordt gecontroleerd. De volledig computergestuurde bottelstraat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne.

De processen worden gecontroleerd en geïnspecteerd door EBWA, NSF en de Keuringsdienst van Waren. De kwaliteit van Coolwater Bronwater wordt continu geïnspecteerd in laboratoria van Dolphin en door een onafhankelijk, extern, onderzoeksinstituut.

Concept

PreKan werkt hoofdzakelijk met flessenkoelers en watercans van 18,9 liter. De koeler kan op meerdere locaties worden geplaatst. Het water is altijd op de juiste wijze gekoeld.

Het is niet alleen belangrijk, maar ook een verplichting om een koeler te voorzien van halfjaarlijkse service. Immers volgens het “Drinkwaterbesluit 2001” bent u uiteindelijk juridisch aansprakelijk voor de kwaliteit van het verstrekte water. Ons advies is om bij aankoop van een koeler direct een onderhoudscontract af te spreken en vast te leggen. Dan plannen wij standaard de onderhoudsbeurten voor u in.

Een onderhoudsbeurt bestaat uit het desinfecteren van het waterreservoir, de tapkranen en de lekbak. Daarnaast wordt het leidingsysteem doorgespoeld om bacterievorming tegen te gaan.