CareLyn

CareLyn zonnebrandcrème

CareLyn

wil vooral bij de spontane zonmomenten aanwezig zijn. En die zijn er onverwacht veel, zeker nu de zomers steeds langer lijken te worden. Als we naar het zwembad of het strand gaan, zijn we voorzien van zonnebrandcrème. Tegenover dat ene moment waarop je er wel aan denkt je in te smeren, staat een veelvoud aan situaties waarbij je wordt verrast door de zon. Als we in de openlucht werken, sporten, spelen of zomaar genieten van onze vrije tijd, is er vaak niet aan gedacht je te beschermen tegen de UV-straling van de zon.

CareLyn wil niet alleen het zonbewustzijn in Nederland vergroten, maar heeft ook een concrete oplossing ontwikkeld om daarnaar te handelen: de dispenser voor zonnebrandcrème.

Het gebruikersgemak van de dispenser is groot, één tap geeft genoeg crème voor armen en gezicht. De dispenser is hygiënisch omdat de crème direct in of op de hand komt. Mensen die lang in de zon werken, sporten of recreëren en zich onvoldoende insmeren, hebben een grote kans op huidschade, wat op termijn kan leiden tot huidkanker. Door de zonnebrandcrème-dispenser op verschillende locaties zichtbaar op te hangen, stimuleren we het insmeren om huidschade te voorkomen.

Feiten:

Maar liefst één op de vijf Nederlanders krijgt op latere leeftijd huidkanker. De belangrijkste oorzaak is dat er te weinig aan zonbescherming wordt gedaan. Regelmatig insmeren met een goede zonnebrandcrème is dan ook een absolute must.

Uit cijfers van het Nationaal Centrum voor Beroepsziekten blijkt dat bouwvakkers vier tot vijf keer zoveel kans lopen op huidkanker dan andere beroepsgroepen. Juist door hun werkplek in de buitenlucht. Een goede zonnebrandcrème hoort dan ook gewoon bij hun persoonlijke beschermingsmiddelen. Net zo vanzelfsprekend als een helm, veiligheidsschoenen en gehoorbescherming.

Concepten:

PreKan & CareLyn hebben prachtige en betaalbare concepten beschikbaar voor:

We gaan net dat stapje verder met onze concepten en dat betekent dat er zuilen beschikbaar zijn zowel voor regulier gebruik maar ook die “hufterproof” zijn. Daarnaast zijn er vanaf begin 2022 dispensers met een betaaloptie beschikbaar.

Partner

Voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème wordt een financiële bijdrage aan goede doelen gedoneerd. Er wordt samengewerkt met het KWF.

 

CareLyn, de nieuwe manier van smeren

klik hier om al onze beschermende producten te bekijken