CareLyn


Zonnebrand dispenser
Spontane zonmomenten, die zijn er onverwacht veel, zeker nu de zomers steeds langer lijken te worden.  Als we in de openlucht werken, sporten, spelen of genieten van onze vrije tijd, wordt er niet vaak gedacht aan bescherming tegen de UV-straling van de zon.

Juist dan is er een grote kans, op het ontstaan van huidschade. Die beschadiging kan op termijn leiden tot huidkanker. Het is daarom belangrijk op verschillende locaties  zonnebrandcrème aan te bieden en mensen te stimuleren zichzelf in te smeren. Dit kan door middel van een zonnebrand dispenser.

Uitstraling & gemak
Zonnebrand dispensers zijn leverbaar in diverse maten tot en met een compleet hufterproof zuil. Er zijn mogelijkheden om de uitstraling van een zonnebrand dispenser of zuil naar wens in te vullen. Hierdoor kan deze volledig in de omgeving worden geïntegreerd.

Het gebruikersgemak van alle oplossingen is groot, één tap geeft genoeg crème voor armen en gezicht. De oplossingen zijn hygiënisch omdat de crème direct in of op de hand komt.


De crème
Waarmee wij werken is van het merk CareLyn. Dit is een kwalitatief zeer hoogwaardige crème, verpakt in een flacon of pouch.

Kenmerken
Bescherming: 

Duurzaam

Maatschappelijk

SPF30 of SPF50
Feiten:

Het advies is om een zonnebrandcrème met SPF30 te gebruiken. Deze is makkelijker smeerbaar. Daarnaast smeert men zich automatisch vaker in. Bewustwording is een hele belangrijke factor.Ik wil graag contact Webshop