CareLyn

CareLyn zonnebrandcrème

CareLyn

wil vooral bij de spontane zonmomenten aanwezig zijn. En die zijn er onverwacht veel, zeker nu de zomers steeds langer lijken te worden. Als we naar het zwembad of het strand gaan, zijn we voorzien van zonnebrandcrème. Tegenover dat ene moment waarop je er wel aan denkt je in te smeren, staat een veelvoud aan situaties waarbij je wordt verrast door de zon. Als we in de openlucht werken, sporten, spelen of zomaar genieten van onze vrije tijd, is er vaak niet aan gedacht je te beschermen tegen de UV-straling van de zon.

CareLyn wil niet alleen het zonbewustzijn in Nederland vergroten, maar heeft ook een concrete oplossing ontwikkeld om daarnaar te handelen: de dispenser voor zonnebrandcrème.

Het gebruikersgemak van de dispenser is groot, één tap geeft genoeg crème voor armen en gezicht. De dispenser is hygiënisch omdat de crème direct in of op de hand komt. Mensen die lang in de zon werken, sporten of recreëren en zich onvoldoende insmeren, hebben een grote kans op huidschade, wat op termijn kan leiden tot huidkanker. Door de zonnebrandcrème-dispenser op verschillende locaties zichtbaar op te hangen, stimuleren we het insmeren om huidschade te voorkomen.

Feiten:

Maar liefst één op de vijf Nederlanders krijgt op latere leeftijd huidkanker. De belangrijkste oorzaak is dat er te weinig aan zonbescherming wordt gedaan. Regelmatig insmeren met een goede zonnebrandcrème is dan ook een absolute must.

Uit cijfers van het Nationaal Centrum voor Beroepsziekten blijkt dat bouwvakkers vier tot vijf keer zoveel kans lopen op huidkanker dan andere beroepsgroepen. Juist door hun werkplek in de buitenlucht. Een goede zonnebrandcrème hoort dan ook gewoon bij hun persoonlijke beschermingsmiddelen. Net zo vanzelfsprekend als een helm, veiligheidsschoenen en gehoorbescherming.

Concepten:

PreKan & CareLyn hebben prachtige en betaalbare concepten beschikbaar voor:

We gaan net dat stapje verder met onze concepten en dat betekent dat er zuilen beschikbaar zijn zowel voor regulier gebruik maar ook die “hufterproof” zijn. Daarnaast zijn er vanaf begin 2022 dispensers met een betaaloptie beschikbaar.

Partner

Voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème wordt een financiële bijdrage aan goede doelen gedoneerd. Er wordt samengewerkt met het KWF.

 

CareLyn, de nieuwe manier van smeren1 liter zonnebrandcrème


vanaf € 49.95


Veilig de zon in met CareLyn
Maar liefst één op de vijf Nederlanders krijgt op latere leeftijd huidkanker. Belangrijkste oorzaak: op jonge leeftijd te weinig smeren. Regelmatig insmeren met een goede zonnebrandcrème is dan ook een absolute must. 

Voor de kleintjes in het kinderdagverblijf bijvoorbeeld. Voor de medewerkers op de bouw. Voor de bezoekers van evenementen en pretparken. Maar ook op de sportvelden of genietend op een terras. 

 Teveel gedoe? Niet met de zonnebrandcrème dispensers van CareLyn.
Ze zijn gemakkelijk in gebruik, eenvoudig op te hangen en zichtbaar voor iedereen. Zo wordt smeren net zo vanzelfsprekend als handen wassen of water drinken.

Kenmerken CareLyn zonnebrandcrème 
    • SPF30
    • Hoge bescherming UVA en UVB
    • Waterresistent
    • Topkwaliteit crème Boots 5* classificatie
    • Reuk- en kleurstofvrij
    • Hypoallergeen en pH-neutraal
    • Glutenvrij
    • Zeer geschikt voor de gevoelige en allergische huid
 
Wie smeert, doneert, bij iedere verkochte liter doneert CareLyn aan het goede doel KWF
bestellen

Algemene dispenser


vanaf € 19.95


bestellen

Bouw dispenser


vanaf € 19.95


bestellen

Evenementen dispenser


vanaf € 19.95


bestellen

Kinder dispenser


vanaf € 19.95


bestellen

Sport dispenser


vanaf € 19.95


bestellen

Zwembad


vanaf € 19.95


bestellen


klik hier om al onze beschermende producten te bekijken