Bravilor


Bravilor Bonamat is een toonaangevende fabrikant van filterkoffiemachines, espressomachines, koffievolautomaten en heetwaterapparatuur. Een familiebedrijf dat ruim 70 jaar bestaat. In dit tijdsbestek is het bedrijf uitgegroeid van groothandel in horecaproducten tot specialist en producent; een ontwikkelaar, fabrikant en leverancier met internationale allure en ambities.

Kwaliteit
Kwaliteit is een rode draad binnen Bravilor Bonamat . Niet voor niets worden de producten –al sinds 1948– bestempeld als betrouwbaar, kwalitatief sterk en duurzaam. Kwaliteit zie je bij Bravilor Bonamat overal terug, in het ontwikkelproces, de materiaalkeuze, het machinepark en deskundige medewerkers.

 
Koffiesystemen
  • Filterkoffie
  • Perculators
  • Instant koffie
  • Bonen koffie

 
 

Duurzaam
Bravilor Bonamat is zich hiervan bewust en past waar mogelijk haar bedrijfsvoering hierop aan. Zo wordt er gebruik gemaakt van recyclebare materialen en minimaliseren ze het restafval. Daarnaast  hanteert men energiezuinige technieken. Daarmee dringt Bravilor onder andere het stroomverbruik steeds verder terug. De koffiemachines worden zoveel mogelijk van duurzame materialen gemaakt en ontwikkeld om aan de strenge energie-eisen van Bravilor Bonamat te voldoen. Zo houdt de goed geïsoleerde boiler het water lang warm zonder extra energie te verbruiken.

Certificeringen


Ik wil graag contact